Suntem o echipa tanara, creativa, inovativa si pasionata de marketing online. Ne bazam pe calitatea serviciilor prestate prin atingerea obiectivelor stabilite impreuna cu clientul.

Folosim toata experienta acumulata anterior prin studierea si testarea unei multitudini de variante de promovare online pentru a crea expunerea de care ai nevoie, astfel incat sa te poti concentra pe gestionarea afacerii tale si pe servirea clientilor tai. Fiecare campanie de succes pe care o executam este formata din 4 pasi: analiza, planificarea strategica, executia si performanta.

Oferim servicii de calitate, la un pret accesibil, la care adaugam si cateva bonusuri, totul pentru satisfacerea clientilor nostri.

Spartan Marketing se dedica IMM-urilor si startup-urilor care doresc sa se promoveze online. Venim in ajutorul tau cu o strategie de promovare bine structurata si adaptata bugetului disponibil, chiar daca ai o afacere la inceput de drum sau un business deja consolidat.

In zilele noastre, o afacere care nu este prezenta pe internet are sanse foarte scazute sa ramana pe piata.

Misiunea noastra este succesul tau prin atingerea rezultatelor propuse. Pentru atingerea acestor rezultate actionam prin manuirea armelor noastre digitale: SEO, Adwords si Facebook Ads.

Ne dorim ca fiecare client sa isi poata dezvolta firma, iar echipa noastra sa faca parte din succesul lor.

OBIECTIV

Ne-am propus sa influentam povestile a peste 1 milion de afaceri din Romania, care sa ofere mai departe pasiune, integritate si valoare clientilor lor, valori pe baza carora construim la randul nostru.